AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 saujos špinatų
1 vienetas burokėlių
1 vienetas avokadų
100 gramų alyvuogių
50 gramų graikinių riešutų
Padažui:
1 Å¡aukÅ¡tas garstyÄių
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išvirkite burokėlius ir juos nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
2.
Avokadą, alyvuoges ir graikinius riešutus pasmulkinkite.
3.
Į lėkštę dėkite nuplautus špinatus, burokėlio griežinėlius ir kitus ingredientus.
4.
Padažui atskirame indelyje iÅ¡maiÅ¡ykite po Å¡aukÅ¡tÄ… alyvuogių aliejaus, medaus ir garstyÄių, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir apÅ¡lakstykite salotas. Å tai ir viskas!